Allergie informatie: Lamsvlees met notenrijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter kippenbouillon (tablet)
- 1 kaneelstokje
- zout
- 1 theelepel grof gemalen peper
- VOOR HET SERVEREN
- 80 gram pijnboompitten
- 80 gram pistachenoten (gepeld)
- 80 gram gepelde hele amandelen
- 100 milliliter olijfolie
- MARINADE
- 4 tenen knoflook, geplet met 1 theelepel zout
- sap van 2 citroenen
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel pimentpoeder
- 2 tenen knoflook geperst met 1/2 tl zout
- sap van 1 citroen
- 1,5 kopje verse koriander
- 2 theelepel verse tijm
- 250 milliliter olijfolie
- 1,5 kilo lamsschouder
- 1 lamsschenkel afgesneden op het gewricht
- 2 lamsribstukken van 6 ribben
- zout en grofgemalen peper
- RIJST
- 50 milliliter olijfolie
- 1 grote ui fijngehakt
- 150 gram lamsgehakt
- 650 gram gebroken rijst (kleine korrel)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lamsvlees met notenrijst
- Allergieen informatie