Allergie informatie: Lasagne met gerookte kipfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 fles pastasaus (700-800 gram)
- 1,5 pak verse lasagnebladen (a 250 gram)
- 1 pak spinazie à la crème (450 gram diepvries), ontdooid
- 1 bakje mascarpone (zachte roomkaas, 250 gram)
- 250 gram gerookte kipreepjes
- 50-100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- eventueel knoflook en een uitje
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lasagne met gerookte kipfilet
- Allergieen informatie