Allergie informatie: Lasagne met rundergehakt en bechamelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- lasagnebladen
- mozzarella
- 500 gram rundergehakt
- 0,5 liter melk
- 50 gram bloem
- 50 gram boter
- 3 blikjes tomatenpuree
- 1 pak gezeefde tomaten
- 1 blik tomaten, in stukjes
- knoflook
- ui
- peper
- zout
- 1 laurierblaadje
- suiker
- oregano
- marjoraan
- peterselie
- basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lasagne met rundergehakt en bechamelsaus
- Allergieen informatie