Allergie informatie: Moussaka
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 aubergines (Turkse zijn het lekkerst maar dan 7 stuks nemen)
- olijfolie
- 1 kilo rundergehakt
- 2 gesnipperde uien
- 5 knoflooktenen uit de pers
- 5 tomaten, ontvellen en zaden eruit halen
- 1 groot blikje tomatenpuree
- 100 milliliter rode wijn
- 1 bosje peterselie
- 3 eetlepels kaneel
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- zout
- peper
- 1 liter bechamelsaus (zie mijn recepten)
- parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Moussaka met bloemkool
Met bloemkool, gehakt en ui uit Turkije
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - mich1970 - Moussaka op z'n Hollands
Met aubergine, gehakt en tomaat uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Ovenschotels - Ide - Moussaka
Met aardappelen, gehakt en spinazie uit Belgie
4 porties - 1 uur
Ovenschotels - schelpke - Moussaka
Met aubergine, courgette en aardappel uit Griekenland
4 porties - 15 minuten
Ovenschotels - hfbrons - Moussaka
Met aubergine, aardappelschijfjes en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Ovenschotels - Yolanda205
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Moussaka
- Allergieen informatie