Allergie informatie: Ovenschnitzel met prei, cantharellen en aardappelpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 250-300 gram kleine cantharellen
- 500 gram prei
- 1-2 eetlepels boter
- 4 dikke varkenschnitzels (á ca. 150-175 gram)
- zout
- peper
- nootmuskaat
- ca. 1 theelepel gedroogde marjolein
- evt. marjolein voor garnering
- 200 milliliter slagroom
- 0,5 bouillonblokje
- 3 eetlepels maizena
- geraspte kaas
- 1 kilo aardappels
- 200-250 milliliter melk
- 1-2 eetlepels boter voor de puree
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk