Allergie informatie: Ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kruimelige aardappels, geschild
- 50 milliliter volle melk
- 50 gram roomboter
- 50 milliliter crème fraiche
- 2 eieren
- 1 bloemkool, in kleine roosjes
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
- geraspte schil van 2 citroenen
- 200 gram gerookte zalm, gesneden
- 100 gram paneermeel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm
- Allergieen informatie