Allergie informatie: Ovenschotel met kool en kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 40 gram boter of margarine
- 500 gram gehakt
- zout
- peper
- 5 eetlepels kerriepoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 groene kool (a ca. 1 kilo)
- 300 gram aardappels
- 1 ei
- 1 deciliter melk
- 8 eetlepels paneermeel
- 200 gram belegen kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met kool en kerrie
- Allergieen informatie