Allergie informatie: Ovenschotel met kool en sukadelapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sjalotjes
- 40 gram boter of margarine
- 4 sukadelapjes
- zout
- peper
- 3 deciliter rode Bordeaux wijn
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
- 2 laurierblaadjes
- 1 eetlepel Franse mosterd
- 1 vleesbouillontablet
- 1 groene kool (ca. 1 kilo)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met kool en sukadelapjes
- Allergieen informatie