Allergie informatie: Ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak diepvriesspinazie van 450 gram
- 15 gram boter of margarine
- 1 halve beschuit
- zelfgemaakte kippenragout of uit een blik
- 100 gram ham
- 1 halve kilo gekookte aardappels
- paneermeel
- 15 gram boter of margarine
Meer Recepten
- Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959