Allergie informatie: Pasta al forno met tomaat en mozzarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 500 gram pasta (pipe rigate, penne)
- 390 gram tomatenblokjes (1 pakje)
- 375 gram tomato frito (1 pakje)
- 250 milliliter room
- 2-3 blaadjes verse basilicum
- 4 cherrytomaatjes
- 250 gram mozzarella
- 100 gram belegen kaas, geraspt
- zout
- peper
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Pasta al forno met tomaat en mozzarella
- Allergieen informatie