Allergie informatie: Quiche Lorraine
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 a 7 plakjes bladerdeeg
- 4 grote eieren
- 3/8 melk of room (3,75 deciliter slagroom)
- zout en peper
- 250 gram geraspte jonge kaas of gruyere kaas
- 100 gram ontbijtspek of ham
- (wil je tomaat erbij doen neem dan 100 gram tomaat en maak van de melk 3,25 deciliter)
- je kan de kaas en ham ook vervangen voor andere dingen die je lekker vind
Meer Recepten
- Salami Quiche
Met salami, eieren en kaas uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Taart en gebak - leentje22 - Hamprei quiche
Met prei, kaas en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Hartige taarten - hesterodonnell - Quiche met gerookte makreel, ei en dragon
Met opperdoezer aardappelen, makreel en quichedeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Hartige taarten - bettyvandijk - Krieltjes-taartje voor de kerst
Met krieltjes, lichtbruine basterdsuiker en bladerdeeg uit Nederland
4 taarten - 25 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Quiche met ham en prei
Met ham, prei en kaas uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Hartige taarten - elkeanemoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Quiche lorraine
- Allergieen informatie