Allergie informatie: Rode kool ovenschotel met puree en gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- pot rode kool met appeltjes
- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- uitje
- nootmuscaat
- peper
- zout
- 3 kruidnagelen
- laurierblad
- olijfolie en/of margarine
- 1 kilo aardappelen
- 50 milliliter melk
- klont boter
- ovenschaal
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Rode kool ovenschotel met puree en gehakt
- Allergieen informatie