Allergie informatie: Rode kool uit de oven met appel en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olie of vloeibaar bakproduct
- 500 gram gehakt
- 1 kilo aardappels
- 500 gram rode kool
- 100 milliliter melk
- nootmuskaat
- 75 gram boter of vloeibaar bakproduct
- 3 appels, geschild en in ringen
- halve eetlepel kaneelpoeder
- 75 gram walnoten
- paneermeel of broodkruim
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Rode kool uit de oven met appel en walnoten
- Allergieen informatie