Allergie informatie: Rodekool ovenschotel met rode wijn saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rodekool
- 1 ui
- 3 zoete aardappelen
- 500 gram gehakt
- geraspte kaas
- 1 eetlepel tijm
- 1 theelepel oregano blad
- 1 theelepel koriander blad
- 250 milliliter jus
- 1 kleine glas rode wijn
- 1 kleine theelepel geperste knoflook
- 2 zoete appels
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Rodekool ovenschotel met rode wijn saus
- Allergieen informatie