Allergie informatie: Shoarmavleesschotel met róstikaaskorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram margarine of olijfolie
- 300 gram shoarmavlees
- 450 gram sperziebonen
- 250 gram jongbelegen kaas
- 1 zak diepvries rósti a 600 gram
- enkele lepels geroosterd sesamzaad (Zonnatura)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Shoarmavleesschotel met róstikaaskorst
- Allergieen informatie