Allergie informatie: Spinazieschotel met ribkarbonade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 600 gram losse bladspinazie (diepvries)
- 700 gram aardappelschijfjes (koelvers)
- 200 gram demi crème fraiche
- 50 gram parmezaanse kaas
- 1 eetlepel tijm
- 1 bol mozzarella, in plakjes
- 4 ribkarbonades
- ovenschaal (ingevet)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Spinazieschotel met ribkarbonade
- Allergieen informatie