Allergie informatie: Stroganoff uit de römertopf
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo magere varkenslappen
- 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika
- 4 grote tomaten
- 2 grote uien
- 250 gram champignons
- 0,5 winterpeen
- 4 tenen knoflook
- 125 gram roomboter
- 1 borrelglas wodka
- 1 glas sherry
- 0,5 liter bouillon
- 250 gram creme fraiche
- paprikapoeder
- peper en zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Stroganoff uit de römertopf
- Allergieen informatie