Allergie informatie: Tartiflette
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 tot 400 gram reblochon kaas
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 2 flinke eetlepel room
- 1 grote ui
- 200 gram blokjes gerookt mager spek
- 150 milliliter droge witte wijn
- zout
- peper
- beetje boter
Meer Recepten
- Tartiflette met bacon
Met aardappelen, bacon en brie uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Tartiflette
Met aardappelen, tartiflettekaas en spekjes uit Frankrijk
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Ovenschotels - trails - Tartiflette
Met kaas, aardappel en kippenbouillon uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Ovenschotels - sannepiet - Tartiflette
Met reblochon franse kaas, aardappelen en magere spekblokjes uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - jurski - Tartiflette
Met aardappelen, reblochon en knoflook uit Frankrijk
6 porties - 1 uur
Aardappelgerechten - lea
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Tartiflette
- Allergieen informatie