Allergie informatie: Turkse rulle gehaktkebab
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond rundergehakt
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 theelepes gemalen komijn
- 0,5 zakje shoarmakruiden
- 1 zak bakaardappelschijfjes (diepvies)
- 1 bos waspeen, geschrapt en in stukjes gesneden
- zout
Meer Recepten
- Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Wortelsalade met komijn
Met wortels, komijn en koriander uit Marokko
4 porties - 20 minuten
Salades - amber - Turkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveld - Turkse humus
Met kikkererwten, sesamzaad en olijfolie uit Turkije
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - louca - Lamsschotel met okra
Met lamsvlees, okra en tomatenpuree uit Irak
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - missburn
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Turkse rulle gehaktkebab
- Allergieen informatie