Allergie informatie: Zalmfilet met asperges uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 dik stuk zalmfilet ca. 600 gram
- 500 gram witte asperges
- 1 sinaasappel, sap en rasp
- 1 bosuitje, in dunne ringetjes
- 1 kleine rode ui, heel fijn gesnipperd
- 1 eetlepel verse dille, fijngeknipt
- vers gemalen zwarte peper
- 2 theelepels grof zeezout
- boter gesmolten (hoeveelheid naar keuze)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zalmfilet met asperges uit de oven
- Allergieen informatie