Allergie informatie: Zuurkool-appelschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo zuurkool
- 200 milliliter crème fraiche
- 2 eetlepls grove masterd
- 2 theelepels suiker
- zout
- peper
- 3 appels (elstar)
- 50 gram gesmolten boter
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas - Zuurkool in notenolie
Met walnoten, wijnzuurkool en walnootolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkool-appelschotel
- Allergieen informatie