Allergie informatie: Blauwekaas-spinazie pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram bleu d'Auvergne (of andere blauwe kaas)
- 1 pak Iglo diepvries roomspinazie
- 250 gram verse tagliatelle (versvak)
- 50-75 gram pijnboompitjes
- 2 eetlepels olijfolie
- teentje knoflook
- aromat kruidenmix
- peper
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Groene smoothie
Met kiwi, banaan en spinazie uit Nederland
4 porties - 5 uur
Smoothies - Carootje-2 - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Spinazie en bessen smoothie
Met sinaassappelsap, bessen en bladspinazie uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Smoothies - Melek
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Blauwekaas-spinazie pasta
- Allergieen informatie