Allergie informatie: Canneloni met spinazie en mascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ons lasagnevellen (vers)
- 1 pak diepvriesspinazie (of 500-700 gram verse spinazie, gekookt)
- 1 klein pakje mascarpone
- 1 pakje gezeefde tomaten
- klein bakje creme fraiche
- 50-100 milliliter melk
- 100 gram parmezaanse kaas
- nootmuskaat
- basilicum
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Canneloni met spinazie en mascarpone
- Allergieen informatie