Allergie informatie: Cognac kipfettuccine
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 gram eekhoorntjesbrood
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 200 gram champignons, in plakjes
- 125 gram prosciutto (ham)
- 60 milliliter cognac
- 2,5 deciliter slagroom
- 1 gegrilde kip, botten verwijderd
- 155 gram diepvrieserwten
- 20 gram peterselie, fijngehakt
- fettuccine pasta
Meer Recepten
- Cranberrysaus met mierikswortel
Met cranberrycompote, mierikswortel en cognac uit United Kingdom
6 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - fabita - Kip met mandarijn
Met kip, mandarijn en cognac uit Nederland
4 porties - 1 uur en 35 minuten
Gevogelte - jacob - Scampi piri piri
Met gamba's, rode peper, preo uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - lekker_koken - Frambozensorbet voor de slanke lijn
Met frambozen, frambozensiroop en cognac uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Goudgele nectarinecoulis
Met nectarines, sinaasappelsap en sinaasappellikeur uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Cognac kipfettuccine
- Allergieen informatie