Allergie informatie: Fusilli al prosciutto
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram boter
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 100 gram tuinerwten, extra fijn (pak 450 gram diepvries), ontdooid
- 1 pakje schouderham, dik plak (ca. 160 gram)
- 200 gram fusilli (pasta, zak 500 gram)
- 1 bekertje slagroom (125 milliliter)
Meer Recepten
- Zomerse pastasalade met frambozen
Met fusilli, mozzarella en frambozen uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Maaltijdsalades - VFZ - Vijgensalade met salami
Met vijgen, salami en rucola uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Amuses - irispons - Pruimen prosciuttorolletjes
Met prosciutto en pruime uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Pastasalade met gerookte kip
Met fusilli, kipfilet en notenmix uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Pastagerechten - Bacchus - Italiaanse Bouillonsoep
Met bouillonsoep, fusilli en italiaanse groente uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Fusilli al prosciutto
- Allergieen informatie