Allergie informatie: Fusilli tricolore met een herfstsausje en een zacht geitekaasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sjalot, in reepjes gesneden
- 1 snede hesp, in reepjes gesneden
- 50 gram champignons, in schijfjes gesneden
- 4 a 5 blokjes spinazie(diepvries)
- 100 centiliter room
- 1 eetlepel sjalottenextract
- boter
- 0,25 tomaat, zonder pitten, in blokjes gesneden
- pijpajuin, in blokjes
- geitekaasje
- fusilli tricolore
- peper uit molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk