Allergie informatie: Gegratineerde macaroni
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram macaroni
- 200 gram magere hamblokjes
- 4 stuks lente uitjes (in ringetjes gesneden)
- 3-4 bladpeterselie (fijngesneden)
- 30 gram boter
- 150 gram geraspte kaas (bij emmenthaler)
- 1 theelepel mosterd
- zout
- peper
- 5 eetlepels slagroom
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Mama's macaroni
Met elleboogmacaroni, achterham en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - Jolandalina
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Gegratineerde macaroni
- Allergieen informatie