Allergie informatie: Gegratineerde pastaschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram penne
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 gram magere rundergehaktballetjes
- 1 ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 2 blikken gepelde tomaten (a 400 gram)
- 1 bekertje crème fraîche halfvol (125 milliliter)
- 2 eetlepels magere melk
- 3 eetlepels geraspte jonge kaas (30+)
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde witlof met geitenkaas
Met uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Gegratineerde pastaschotel
- Allergieen informatie