Allergie informatie: Gevulde cannelloni
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak cannelloni (grote, buisvormige pasta die je kunt vullen)
- 1 zak Bertolli pastasaus romig
- Bertolli Originale extra vergine olijfolie
- 1 courgette
- 2 paprika's
- 6 blaadjes basilicum
- 100 gram ricotta
- 50 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gevulde courgette met gehakt en knoflook
Met gehakt, oregano en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - margret - Gevulde kip in braadzak
Met kip, knoflook en olijven uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Gevulde cannelloni
- Allergieen informatie