Allergie informatie: Gevulde ravioli
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels water
- 1 theelepel zout
- voor de vulling:
- 350 gram half om half gehakt
- rode peper
- 1 ui gesnipperd
- kruiden naar keuze
- 1 ei
- 4 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 100 gram kruiden roomkaas
- voor de pasta saus:
- 1 pakje gezeefde tomaten
- ui
- knoflook
- beetje zout
- kurkuma
- cayenne peper
- verdere kruiden naar eigen wens
- eventueel spinazie
- bouillon:
- 1 liter water
- 2 bouillon blokjes
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gevulde Kabeljauwmoten op de BBQ
Met kabeljauw, ontbijtspek en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Gevulde ravioli
- Allergieen informatie