Allergie informatie: Italiaanse gehaktsaus met witte wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram mager rundergehakt
- 350 gram varkensgehakt
- 110 milliliter witte wijn
- 100 gram Italiaanse ham, fijngesneden
- 1 grote rode ui, fijngesneden
- 4-5 wortelen, fijngesneden
- 2-3 stengels selderij, fijngesneden
- 4 eetlepels boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pakje (500 gram) runderbouillon
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 225 gram kippenlever
- 225 milliliter extra dikke room (50% vetgehalte)
- 1 mespuntje versgemalen nootmuskaat
- zout
- versgemalen zwarte peper naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Italiaanse gehaktsaus met witte wijn
- Allergieen informatie