Allergie informatie: Kwark Spätzle
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram magere kwark
- 300 gram bloem
- 4 eieren
- 1 theelepel zout
- 100 milliliter lauwe melk
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Aardbei-muntspiesjes met vanille smulkwark
Met aardbeien, munt en kwark uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - sjerrel - Vanillekwark met chocola
Met vanille kwark, chocola hagel en kokosmakronen uit Spanje
6 porties - 20 minuten
Tapas - gterhaar - Merengue met kwark en fruit
Met vanillekwark, rood fruit en witt basterdsuiker uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - jodiaanstoot - Courgette hamrolletjes
Met courgette, kwark en gekookte ham uit Nederland
16 porties - 40 minuten
Hapjes - jaccor - Courgettecreme
Met courgette, ui en kwark uit Italie
2 porties - 5 minuten
Lunchgerechten - fabita
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Kwark spätzle
- Allergieen informatie