Allergie informatie: Lasagna met stukken vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 250-350 gram visfilet naar keuze (kabeljauw, zalm enz. )
- 150 gram garnalen
- 1 pak lasagne bladen
- 1 blokje visbouillon
- 250 milliliter room culinair
- 100 gram kaas
- 1 klontje suik
- blikje gezeefde tomaten
- 1 prei
- 200 gram champignons
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
- tijm
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagna met stukken vis
- Allergieen informatie