Allergie informatie: Lasagne met gerookte kipfilet, tomaten en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gerookte kipfilet, in blokjes
- 750 gram diepvries bladspinazie
- 150 gram gorgonzola
- 250 gram ricotta
- 4 eetlepels groene pesto
- 400 gram gezeefde tomaten met basilicum
- 10 lasagnevellen
- 100 gram gemalen oude kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk