Allergie informatie: Lasagne met ricotta en parmaham
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram ontpitte olijven, grofgehakt
- 2 tenen knoflook, uit de pers
- 1 eetlepel tijmblaadjes
- 5 eidooiers, losgeklopt
- 400 gram ricotta
- 3 eetlepels kookroom light
- peper en zout
- 12 rechthoekige lasagnebladen
- 2 eetlepels milde olijfolie
- 12 plakken parmaham of andere rauwe ham
- 75 gram pittig belegen 30+ kaas
- paar takjes tijm voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne met ricotta en parmaham
- Allergieen informatie