Allergie informatie: Lasagne met savooiekool en zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram savooiekool
- zout en peper
- 1 ui
- 750 gram zalmfilet
- 50 gram + een beetje boter
- 50 gram bloem
- 500 milliliter melk
- 200 milliliter slagroom
- 1 groentebouillonblokje
- 1-2 theelepels citroensap
- 12 lasagne bladen
- 50 - 75 gram geraspte kaas
- kervel vor garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne met savooiekool en zalm
- Allergieen informatie