Allergie informatie: Lasagne met spinazie en prosciutto
Terug naar het receptIngrediënten
- lasagnebladen (vers is het lekkerst)
- 600 gram rundergehakt
- 2 blikjes gepelde tomaten, in blokjes
- 750 gram jonge spinazie
- 250 gram Prosciutto crudo (of andere rauwe ham), in dunne plakken
- 100 gram geraspte (belegen) kaas
- 2 kleine bolletjes mozzarella
- 1 grote of 2 kleine uien
- 2-4 teentjes knoflook (naar smaak)
- peper
- zout
- gedroogde Italiaanse kruidenmix
- olijfolie (eventueel)
- voor de bechamelsaus:
- 50 gram bloem
- 50 gram boter
- 200 milliliter melk
- 200 milliliter room
- zout
- peper
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne met spinazie en prosciutto
- Allergieen informatie