Allergie informatie: Lasagne Napolitana met saucijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepel extra vierge olijfolie
- 4 rundersaucijzen
- 1 krop andijvie, gewassen
- 2 pakken verse lasagnebladen
- 400 milliliter bechamelsaus
- 500 gram Napolitaanse tomatensaus
- 250 gram mozzarella
- 1 tomaat, in plakken
- 1 eetlepel (rodewijn)azijn
- 1 handje verse basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne napolitana met saucijs
- Allergieen informatie