Allergie informatie: Macaroni met tonijn, knoflook en rode pepers
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram macaroni
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 400 gram rode pepers (uit blik)
- 425 gram tonijn (uit blik)
- 250 milliliter water
- 60 milliliter citroensap
- 1 eetlepel basilicum
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Macaroni met tonijn, knoflook en rode pepers
- Allergieen informatie