Allergie informatie: Milde lasagne
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 flinke ui (gesnipperd)
- 1 rode paprika (in blokjes)
- 1 bakje champignons
- 3 á 4 tomaten (kleingesneden)
- klein blikje tomatenpuree
- 500 gram sperziebonen
- 2 tenen knoflook
- mix voor macaroni & spaghetti
- mozzarella
- melk
- lasagnebladen
- peper
- zout
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Bieftaco met kerstomaatjes
Met tacoschelpen, biefstuk en kerstomaatjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Wraps - bettyvandijk - Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen
Met appels, perziken en uien uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Bijgerechten - meinweg - Murgh kali mirch (pittige paprikakip)
Met kipfilet, groene paprika en groene peper uit India
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Vegetarische aardappelcurry
Met aardappels, milde currypasta en rode paprika uit India
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - ikooi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Milde lasagne
- Allergieen informatie