Allergie informatie: Pasta Carbonara
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram spaghetti
- 125 milliliter slagroom
- 2 eieren
- 125 gram magere spekreepjes
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 75 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 2 eetlepels oregano grof gehakt
- 2 eetlepels tijm grof gehakt
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Vlinderpastasalade
Met pasta, aardappelsalade en salamiworst uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsalades - kookkikker - Pasta Putanesca
Met ansjovis, tomatenblokjes en knoflook uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - leffertdejong
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta carbonara
- Allergieen informatie