Allergie informatie: Pasta con salsa di sarde
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pasta naar keuze: bucatini, pipe rigate, maccheroni
- 500 gram verse sardientjes
- 5 centiliter olijfolie
- 1 halve venkelknol met het groen
- 2 deciliter witte wijn
- water
- 1 half visbouillonblokje
- 2 ansjovisfilets
- 2 fijngehakte sjalotjes
- 2 teentjes gesnipperde knoflook
- 1 eetlepel strattu (supergeconcentreerd distillaat van tomaten)
- óf 2 eetlepels tomatenpuree
- 50 gram krenten of rozijnen
- 50 gram pijnboompitten
- 1 halve theelepel saffraan of koenjit
- 1 eetlepel gehakte verse basilicumblaadjes
- 1 theelepel oregano
- zout
- Voor de mollica:
- 2 centiliter olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 sneetjes oud brood
- snuifje zout
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta con salsa di sarde
- Allergieen informatie