Allergie informatie: Pasta met artisjokharten en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram pasta
- 500 gram grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
- 400 gram artisjokharten (blik), uitgelekt
- 1 ui, gehakt
- 1 teentje knoflook, geperst
- 100 milliliter witte wijn
- 2 eetlepels citroensap
- 2 theelepels citroenrasp
- zout
- versgemalen zwarte peper naar smaak
- handvol gehakte verse peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met artisjokharten en garnalen
- Allergieen informatie