Allergie informatie: Pasta met geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rigatoni-pasta
- 200 gram zachte geitenkaas (evt gemarineerd)
- 4 eetlepels walnoten
- 1 ui
- 400 milliliter slagroom
- 1 eetlepel honing
- 1 bouillonblokje (kip of groente)
- 3 handjes rucola
- paar blaadjes basilicum
- paar halfgedroogde tomaatjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met geitenkaas
- Allergieen informatie