Allergie informatie: Pasta met kip en appel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels appelstroop
- 1 blokje kippenbouillon
- 1 flinke teen knoflook
- 1 grote ui
- 1 grote appel (gebruik zelf altijd goudreinet)
- 3 kipfilets van ongeveer 150 gram
- 0,5 blikje kokosmelk
- 2 theelepels kerrie marsala
- 1 eetlepel koreander (vers)
- 1 eetlepel peterselie (vers)
- 250 milliliter creme fraiche
- 100 gram paddestoelen (gebruik zelf meestal kastanje champignons)
- 1 courgette, niet te groot
- 1 grote vleestomaat of gedroogde tomaat
- peper
- zout naar smaak
- 320 gram penne of lintpasta of de soort die uw voorkeur heeft
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met kip en appel
- Allergieen informatie