Allergie informatie: Pasta op Chinese wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram gedroogde pasta
- 250 gram Cchinese kool, in reepjes
- 250 gram paksoi, in reepjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 0,5 eetlepel nuoc mam
- 1 theelepel versgemalen vijfkleurenpeper
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 1 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetleplel Chinese bieslook
- 1 kopje korianderblad
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta op chinese wijze
- Allergieen informatie