Allergie informatie: Penne met zalm en asperes
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gedroogde of verse penne
- 1 deciliter room
- 1 deciliter visbouillon
- 1 citroen, het sap en de geraspte schil
- zout en peper
- 400 gram zalmfilet, ontveld en in stukken gesneden
- 500 gram asperges, beetgaar gekookt en in schuine stukken gesneden
- 100 gram geraspte parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met zalm en asperes
- Allergieen informatie