Allergie informatie: Penne met zalm en spinazie á la boursin
Terug naar het receptIngrediënten
- 175 gram penne pasta
- 250 gram (Iglo) Atlantische zalm
- zout
- 1 kleine ui
- 250 gram kerstomaatjes
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 300 gram spinazie á liter boursin
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met zalm en spinazie á la boursin
- Allergieen informatie