Allergie informatie: Penne met zalm en spinazie met boursin
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram diepvries zalmfilet
- Zout
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 pak iglo spinazie a liter boursin ( 450 gram deelblokjes)
- 400 gram penne ( of andere pasta naar keuze)
- 1 bakje cherrytomaatjes (250 gram gehalveerd)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met zalm en spinazie met boursin
- Allergieen informatie