Allergie informatie: Risotto met bacon en courgette
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eetlepels olie
- 100 gram bacon
- 350 gram risottorijst
- 1 liter hete kippenbouillon (van tablet)
- 1 ui, gesnipperd
- 200 gram courgette, in plakken
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 eetlepels kookroom
- 2 eetlepels droge sherry
- 50 gram grano padano (kaas), geraspt
- 4 eetlepels verse peterselie, gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Risotto met bacon en courgette
- Allergieen informatie